22-12-2021 Christmas Special is geannuleerd!

Basisschool Heidepoort Margrietstraat 2, Heikant, Zeeland

Christmas Special op het schoolplein van basisschool Heidepoort. In verband met aangescherpte regelgeving is deze kerstviering geannuleerd!

Lenteconcert Muziekvereniging Heikant en Fanfare Excelsior Terhole

Basisschool Heidepoort Margrietstraat 2, Heikant, Zeeland

Zondag 15 mei organiseert Muziekvereniging Heikant in samenwerking met Fanfare Excelsior Terhole een dubbelconcert. Leerlingen van basisschool Heikant zullen ook hun medewerking verlenen. We starten om 10.30 uur.

12-11-2022 Kledingactie

Dorpshuis 't Heike Julianastraat 2, Heikant

\ Op zaterdag 12 november halen wij uw oude kleding op. Zet deze voor 10.00 uur op de stoep in een plastic zak. Let op: schoenen aan elkaar knopen en geen kapotte kleding of gordijnen.

19-11-2022 Vlasconcert;

Dorpshuis 't Heike Julianastraat 2, Heikant

Op 19 november geven we een concert met als thema: Vlas!   o.l.v. onze dirigent Jelle Proost. Speciale gasten: leerlingen basisschool Heidepoort, Suzanne Rocher en Florieke Fakkel.After party met coverband Vonk! Toegang vanaf 12 jaar 7,50 euro. Reserveren via fanfareheikant@zeelandnet.nl